GARANTIA PRODUSELOR

LimitedFashion.ro ofera garantie produselor comercializate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, cat si documentele de transport si cele care atesta pata, toate documentele trebuie sa fie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Pastrati ambalajele, accesoriile cat si documentele in original pentru eventuale reclamatii de calitate, care pot fi adresate magazinului online in termen de 30 de zile de la data cumpararii. Termenul de garantie este conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992 si este valabil doar in cazul viciilor ascunse (defecte de fabricatie) nu si in conditiile de uzura normala, si numai in cazul in care instructiunile de intretinere au fost respectate.

Instructiuni de utilizare a incaltamintei

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricariu luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc. Cand folosesti aceste produse de intretinere, citeste cu atentie instructiunile producatorului acestora.

Incaltamintea cu fete netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa cu detergent; pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.

Incaltamintea cu fete din piele de antilopa sau nabuc, uscata, se periaza cu o perie speciala pentru pielea de antilopa; nu folosi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

Incaltamintea cu fete de lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale; ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetona etc.).

Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat; dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine uscata; nu se introduce in masina de spalat rufe; nu folositi inalbitor; petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

Incaltamintea cu fete de inlocuitor se curata dupa fiecare purtate cu o carpa umeda; petele de grasime se vor curata cu o solutie apoasa de detergent (2%). Nu se va folosi crema de ghete pentru lustru; incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei; foloseste suporturi pentru incaltaminte sau umpleti incaltamintea cu hartie curata, pentru a i se mentine forma; nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

In cazul tuturor categoriilor de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat, si cu atat mai putin folosirea de inalbitori. Incaltamintea nu se va depozita langa surse de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.

Pentru marimea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

Produsele de lux necesita o utilizare/intretinere atenta. Se va evita contactul incaltamintei cu solventi organici (benzina, alcool, acetona etc.).

Acesta nu este un produs impermeabil

Incaltamintea cu fete textile sau din piele, cu fete prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cusuta manual se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior si a pierderii garantiei. Deoarece captuselile naturale au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa. Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece. Nu folositi incaltaminte cu toc inalt in timpul conducerii autoturismului. Comerciantul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenind din nerespectarea intructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenind din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita!

Deoarece incaltamintea are impermeabilitate moderata, udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide va duce la dezlipirea acesteia, deterioararea fetelor si, implicit, la pierderea garantiei.