POLITICA DE RETUR

LimitedFashion.ro doreste sa isi multumeasca clientii in proportie de 100%! Stim ca acest lucru este greu de indeplinit si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre voi care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele sau sa le schimbe.

Primul schimb de marime este gratuit, insa doar primul! Si doar in intervalul de 14 zile calendaristice de la data achizitiei!

Conditiile in care le puteti returna/schimba sunt:

A. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii produsului, mai putin cheltuielile de transport (practic 0 daca ai avut transport gratuit la livrare), intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasii de urmat pentru RETURNAREA produsului:

1. Compleaza formularul de retur. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a-ti trimite un produs inlocuitor sau pentru a-ti restitui banii.
2. Ambaleaza produsele pe care doresti sa le returnezi. Produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul, nici ambalajul original sa nu sufere deteriorari.
3. In colet adauga documentul de transport initial in original si formularul de retur completat (in caz ca nu l-ai completat si trimis deja spre noi prin intermediul site-ului).
4. In urma validarii returului de catre LimitedFashion.ro, o firma de curierat va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra si va ridica coletul mentionat anterior.

Conditiile aplicabile pentru RETUR:

1) NU primim retururi prin Posta Romana sau firme de curierat alese de clienti!

2) Dupa predarea de catre dumneavoastra a coletului de retur catre firma de curierat, va rugam sa urmariti traseul coletului pentru a fi sigur/a ca acesta a ajuns la LimitedFashion.ro

3) Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client, cu exceptia primului schimb de marime pentru fiecare client.

4) Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile de la validarea coletului de Retur (primirea coletului de retur de la curier nu implica si acceptarea returului) prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

5) Nu se accepta restituirea sumelor de bani in numerar!

6) Transportul este gratuit pentru trimiterea initiala a produselor in vederea vanzarii, in una din urmatoarele conditii:
- valoarea totala a fiecarei comenzi este egala sau depaseste pragul anuntat pe site, sau
- comanda beneficiaza de promotii sau vouchere de transport gratuit

7) In cazul returului (stornarii) produselor comandate, LimitedFashion va efectua restituirea doar pentru contravaloarea produselor achitate in timp ce transportul in vederea returului va fi achitat de catre cumparator.

8) Pentru plata online - contravaloarea produselor returnate/stornate se va achita doar prin transfer bancar in contul din care fost efectuata plata comenzii initile

9) Pentru plata ramburs - contravaloarea produselor returnate/stornate se va achita doar prin transfer bancar in contul bancar mentionat in formularul de retur

10) Plata se va face in termen de 72 de ore de la primirea produselor de catre LimitedFashion, numai dupa inspectia produselor.

11) Ulterior inspectiei produselorse se va restitui integral doar contravaloarea produselor, sau se va percepe o taxa de penalizare de pana la 100% din valoarea produsului (in cazul in care produsul prezinta urme de uzura / utilizare necorespunzatoare, defecte produse de client, sau produsul are componente/accesorii lipsa, etc)

12) Taxa de penalizare este utilizata pentru repararea / remedierea produsului in vederea re-vanzarii, in functie de starea produsului in cazul in care acesta este foarte avariat, taxa de penalizare va acoperi costurile de vanzare ale produsului.

SCHIMBAREA produselor:

1. Completeaza formularul de retur, unde la modalitate de compensare, veti alege ” Schimbare de Produse”
2. Va rugam sa selectati modelul si marimea dorita (ex: LF0015 si selectez marimea dorita, dar care sa si fie existenta pe stoc)
3. Ambaleaza produsele pe care doresti sa le returnezi. Produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie/punga astfel incat nici produsul, nici ambalajul original sa nu sufere deteriorari. (VA RUGAM SA NU APLICATI BANDA ADEZIVA PE CUTIA ORIGINALA! )
4. ASTEPTATI CONFIRMAREA VALIDARII de catre LimitedFashion.ro cu privire la schimbarea. Puteti verifica telefonic statusul schimbarii.
5. Daca sunteti la PRIMUL schimb cheltuielile vor fi suportate de catre noi, aceasta regula este valabila doar in intervalul celor 14 zile calendaristice de la data achizitiei)
Daca ati mai efectuat alt schimb, cheltuielile de transport dus-intors vor fi suportate de catre client (in intervalul celor 14 zile calendaristice de la prima achizitie)

Important:

Produsele returnate, cat si ambalajul lor (unde este cazul, de exemplu cutiile pentru incaltaminte) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnezi produsul trebuie sa mai contina si etichetele intacte ale produselor, accesoriile produselor, cat si documentele de transport initiale in original.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, sau chiar retragerea lui de la vanzare (casarea lui)

B. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primesti un produs defect, tot ce ai de facut este sa contactezi echipa LimitedFashion.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz te rugam sa completezi formularul de retur. Daca produsul primit este nefunctional in primele 24-72 de ore de la receptie, poti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de LimitedFashion.ro
Important:In cazul produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, iti recomandam sa refuzi receptia lor.

C. Produse livrate gresit

Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat, te rugam sa semnalezi cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de LimitedFashion.ro
Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.